Kwaliteit

Bij Veldia draait alles om kwaliteit en innovaties om het fietsgenot zo aangenaam mogelijk te maken. Wij houden de ontwikkelingen op de e-bike markt in de gaten en hebben direct contact met onze producent. Hierdoor garanderen wij een goede kwaliteit van al onze producten en bieden we 2 jaar garantie.

 

Wielen

Alle Veldia wielen zijn voorzien van:
  • » dubbelwandige aluminium velgen
  • » gebuste spaakgaten
  • » RVS spaken 13G (2,3 mm dik)

 

Motor

De Veldia motoren leveren, ook bij lage toeren, een afgegeven vermogen (kracht op de weg) van 250 Watt. Bij veel concurrent motoren is het opgenomen vermogen maximaal 250 Watt en het afgegeven vermogen beduidend minder. Vooral berg op is de kracht van de Veldia motoren goed merkbaar. Met een Veldia motor hoef je niet bang te zijn voor een helling van 10%.

 

Onze (voorwiel) motoren zijn gemaakt om 350 Watt te kunnen leveren. Bij gebruik als 250 Watt presteert de motor onder zijn topkunnen, dat de levensduur van de accu verlengt.

Controller

De Veldia controllers zijn voorzien van SinWave techniek, waardoor de motoren stiller lopen.
Daarnaast zijn de controllers voorzien van de nieuwste mosfets (vermogenstransistor) techniek, waardoor de schakelweerstand verlaagd is van 900 naar 300 mΩ. Hierdoor is het motorrendement gestegen van 80% naar 85%. Hierdoor stijgt bij gelijke accucapaciteit de actieradius met 5%.

 

Accu

De Veldia accu’s zijn voorzien van Samsung of Panasonic cellen. Deze worden in nauwe samenwerking met onze accu fabrikant geproduceerd. (De BionX accu’s van TREK worden ook in deze fabriek geproduceerd).

 

Kabels

Naast het multi-kabelsysteem leveren wij ook een één kabelboomsysteem voorzien van waterdichte stekkers.

De expert voor electrische fietsen

Al 5 jaar gespecialiseerd in ebike onderhoud en innovatie.

Uit voorraad leverbaar

Levering binnen 3 werkdagen.

2 jaar garantie

Kwaliteit en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel.